Hoe moet ik mijn FTP instellen?

Om verbinding te maken via FTP moet u een aantal configuraties instellen in het FTP programma dat u gebruikt.
Deze instellingen vindt u in het klantenpaneel op https://qweb.nl/klanten.

Mocht u uw klantenpaneel gegevens kwijt zijn, dan kunt u deze met de volgende instructie opnieuw aanvragen: https://hulp.qweb.nl/kb/article/354-Wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-logingegevens-voor-het-klantenpaneel-kwijt-ben

Als u in het klantenpaneel inlogd en vervolgens naar Diensten en daarna Hostingaccounts gaat.
Kunt u onderin het nieuwe venster de kop 'FTP Gegevens' vinden.

Hier vindt u de Hostnaam (Server), het poortnummer en de gebruikersnaam die u in moet stellen in uw FTP-programma.
Het wachtwoord wat u hier nog aan toe moet voegen, is hetzelfde als uw Plesk/ Control Panel wachtwoord.

Wanneer u uw Plesk/ Control Panel wachtwoord niet weet, kunt u die met het volgende artikel resetten:
https://hulp.qweb.nl/kb/article/314-Hoe-wijzig-ik-mijn-Control-Panel-Plesk-wachtwoord

Properties ID: 000334   Aantal keren bekeken: 13709   Geactualiseerd: 3 years ago