Hoe wijzig ik mijn Control Panel/ Plesk wachtwoord?

.
Als u na het inloggen naar uw Diensten toegaat, kiest u hier voor Hostingaccounts.

Binnen uw Hostingaccount vindt u bovenaan de pagina de knop “Wachtwoord wijzigen”, klik hierop.
Voer in het nieuwe venster eerst het nieuwe, gewenste wachtwoord in en daarna het wachtwoord van uw klantenpaneel, klik daarna op “Bevestigen”

Het wachtwoord van uw Control Panel/ Plesk-omgeving is nu gewijzigd.

Properties ID: 000314   Aantal keren bekeken: 1033   Geactualiseerd: 3 years ago