Wat moet ik doen als ik mijn logingegevens voor het klantenpaneel kwijt ben?

Wanneer u uw klantenpaneel logingegevens volledig kwijt bent, kunt u uw gebruikersnaam terugvinden in uw recente facturen.

Uw wachtwoord kunt u zelfstandig resetten.
Dit doet u door naar https://qweb.nl/klanten te gaan, en daar op Wachtwoord vergeten te klikken.

Mocht u er hiermee niet uitkomen of mocht dit niet lukken, dan kunt u contact opnemen met support@qweb.nl

Properties ID: 000354   Aantal keren bekeken: 79   Geactualiseerd: 1 month ago