Hoe maak ik een emailadres aan in mijn hostingpakket?

Het aanmaken van een emailadres kunt u via uw Control Panel/ Plesk-omgeving zelfstandig uitvoeren,
dit gaat alsvolgt:

Log in op ons klantenpaneel op: https://qweb.nl/klanten
.
Als u na het inloggen naar uw Diensten toegaat, kiest u hier voor Hostingaccounts.
Binnen uw Hostingaccounts vindt u, onder de kop Control Panel Gegevens, de link naar uw beheeromgeving + uw gebruikersnaam.
Voor het resetten van het bijbehorende wachtwoord vindt u hier meer informatie:
Zie de instructie; Waar wijzig ik mijn Control Panel/ Plesk wachtwoord

Zodra u ingelogd bent in uw Control Panel, moet u links bovenin op Mail klikken.
Klik daarna op 'Create Email Adress' of 'Emailadres aanmaken'
Vul de invulvelden in en klik onderaan op OK.

Uw nieuwe emailadres is zojuist succesvol aangemaakt.

Properties ID: 000359   Aantal keren bekeken: 1111   Geactualiseerd: 2 years ago