Waar wijzig ik mijn DNS gegevens?

Voor het wijzigen van de DNS-records van uw domein, zult u eerst naar ons klantenpaneel moeten gaan.
Ons klantenpaneel vindt u op: https://qweb.nl/klanten

Als u na het inloggen naar uw Diensten toegaat, kunt u onder ‘Domeinnamen’ de gewenste domeinnaam selecteren.
Zodra u deze geselecteerd heeft, kunt u vervolgens met de knop “DNS records wijzigen” de DNS records beheren voor uw domeinnaam.

Mocht u uw klantenpaneel gegevens kwijt zijn, dan kunt u deze met de volgende instructie opnieuw aanvragen: https://hulp.qweb.nl/kb/article/354-Wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-logingegevens-voor-het-klantenpaneel-kwijt-ben

Properties ID: 000317   Aantal keren bekeken: 12499   Geactualiseerd: 3 years ago