Hoe zeg ik mijn abonnementen op?

U kunt uw abonnementen opzeggen via ons Qweb klantenpaneel op: https://qweb.nl/klanten
Als u na het inloggen naar uw Diensten toegaat, kunt u deze selecteren en vervolgens opzeggen.

Na het indienen van de opzegging, zult u direct de einddatum te zien krijgen.
Dit is de datum waarop uw abonnement (en de gerelateerde gegevens) verwijderd worden.

Mocht u uw klantenpaneel gegevens kwijt zijn, dan kunt u deze met de volgende instructie opnieuw aanvragen: https://hulp.qweb.nl/kb/article/354-Wat-moet-ik-doen-als-ik-mijn-logingegevens-voor-het-klantenpaneel-kwijt-ben

Properties ID: 000311   Aantal keren bekeken: 12408   Geactualiseerd: 3 years ago