Wat is SSL?

SSL staat voor Secure Sockets Layer.
Dit is een protocol welke er voor zorgt dat alle informatie die uitgewisseld wordt tussen de server en de client versleuteld en beveiligd verstuurd wordt.

SSL wordt gebruikt bij onder andere online betalingen (iDeal/PayPal/Creditcard) en/ of wanneer er gegevens of bestanden niet in hun originele vorm onderschept mogen worden.
U kunt aan een website herkennen of ze een geldige SSL certificaat geïnstalleerd hebben, als u in uw webbrowser een slot teken ziet.
Daarnaast zal het adres dan ook beginnen met "https://" in plaats van "http://"

Properties ID: 000319   Aantal keren bekeken: 996   Geactualiseerd: 3 years ago