Hoe wijzig ik het wachtwoord voor mijn POP3, IMAP of webmail mailadres?

Het wijzigen van uw wachtwoord kunt u via uw Control Panel/ Plesk-omgeving zelfstandig uitvoeren,
dit gaat alsvolgt:

Log in op ons klantenpaneel op: https://qweb.nl/klanten
.
Als u na het inloggen naar uw Diensten toegaat, kiest u hier voor Hostingaccounts.
Binnen uw Hostingaccounts vindt u, onder de kop Control Panel Gegevens, de link naar uw beheeromgeving + uw gebruikersnaam.
Voor het resetten van het bijbehorende wachtwoord vindt u hier meer informatie:
Zie de instructie; Waar wijzig ik mijn Control Panel/ Plesk wachtwoord

Zodra u ingelogd bent in uw Control Panel, moet u links bovenin op Mail klikken.
Klik vervolgens op het mailadres waarvan u het wachtwoord wilt wijzigen, en voer het nieuwe gewenste wachtwoord in.
Klik vervolgens onderaan de pagina op OK.

Het wachtwoord van uw mailadres is nu gewijzigd.

Properties ID: 000316   Aantal keren bekeken: 12541   Geactualiseerd: 3 years ago